Bekijk onze verhuuropties

Bekijk onze verhuuropties

100% ONTZORGING ONDERSTEUNING OP MAAT

Onze aanpak bij jouw verhuring

REKEN OP ONS ENGAGEMENT

Correcte prijszetting van  huurpand
01

Correcte prijszetting van huurpand

Volledige  dossieropbouw
02

Volledige dossieropbouw

Aangepaste  marketing- strategie
03

Aangepaste marketing- strategie

Screening kandidaat huurder
04

Screening kandidaat huurder

Tussentijdse  evaluatie &  communicatie
05

Tussentijdse evaluatie & communicatie

Volledige dossierafhandeling & service na verhuur
06

Volledige dossierafhandeling & service na verhuur

Stel hier je dienstverlening op maat samen

Neem je zelf graag een deel van de vastgoed transactie in handen? Kies hieronder de onderdelen waarmee wij je ontzorgen.

Laat je adviseren voor een maximale huuropbrengst

Welk type samenwerking je dan ook beoogt: enkel onze suggestie van huurprijs of een ontzorging die verder gaat dan de standaard huurbemiddeling, de juiste prijs bij de start van je huurdossier is van essentieel belang.

Prijsadvies

Wil je je laten bijstaan door een deskundige die bovendien de markt op zijn/haar broekzak kent, vraag ons dan om jou op basis van onze data een huurprijssuggestie te doen. Door een correcte huurprijs te hanteren start je met een goede verstandhouding met je huurder.

Beheer

Als vastgoedkantoor in volle groei zijn we momenteel bezig met een vernieuwd pakket in beheer op te maken. Binnenkort kunnen we jou aan voordelige tarieven laten kennismaken met een ontzorging die verder gaat dan enkel de traditionele bemiddeling bij verhuur.

Verzamel alle vereiste documenten

Wil jij jouw huurdossier zelf administratief op punt zetten, dan kan je hieronder de nodige documenten aanvragen. Of wijzigt er iets aan de verhuurmodaliteiten, dan kunnen wij de gevraagde aanpassingen in de juiste contracten gieten.

Opmaak huurcontract

375 euro

Opmaak document

100 euro

minnelijke beëindiging huurcontract

Opmaak bijlage aan huurcontract

100 euro

Elektriciteitskeuring

vanaf 120 euro

EPC

vanaf 200 euro

Plaatsbeschrijving

vanaf 210 euro

Indexering

vanaf 30 euro

Kies je onderdelen of laat je 100% ontzorgen

Als verhuurder ben je bij ons welkom voor één of meerdere onderdelen van de dienstverlening. Bij het totaalpakket kan je rekenen op een correct prijsadvies, verzamelen van de nodige administratie, aangepaste publiciteit, flexibele planning van bezoeken, tussentijdse communicatie en rapportering, screening kandidaat-huurders, opmaak huurcontract conform de wettelijke vereisten, coördinatie plaatsbeschrijving, registratie documenten, bijstand bij meter- en sleuteloverdracht. Op elk moment is er een aanspreekpunt, voor – tijdens – na de transactie zijn we bereikbaar om advies te verlenen waar nodig = 1 maand huur + BTW. Neem contact op voor jouw exact tarief aangepast aan de keuze van je dienstverlening.

Gratis schatting