7 tips om je vastgoed succesvol te verkopen

Maximaliseer de verkoop van je vastgoed met deze 7 tips. Onze jarenlange ervaring in de verkoop van onroerend goed kan je hier terugvinden. Dit zorgde al voor meer dan 854+ tevreden klanten in > 7 jaar tijd.

Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Verkocht bord van Smolders vastgoed

Recente ervaringen van onze klanten

ONTDEK DE VERHALEN

(74 reviews)

Zeer vlotte verkoop gehad van ons huis. Snelle, correcte en transparante communicatie met de makelaar. Dikke merci! Lies doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

-N. Ketels

Wij kunnen terugblikken op een ZEER vlotte aankoop van onze 1e woning. Vanaf het begin was de communicatie heel duidelijk, op alle vragen kregen wij de nodige antwoorden. Een aanrader!

– L. van Nieuwenhuyse

Wat zijn wij hartelijk ontvangen bij bezichtiging van het (ons) huis, heel goeie rondleiding met alle nodige info en eerlijke uitleg. Totaal ook geen "push" gevoel om te kopen, wat je bij sommige makelaars wel kan hebben. Ik kan Smolders Vastgoed alleen maar aanraden. Altijd paraat voor extra info en alles snel afgerond.

– N. Neyrinck

Heel tevreden van de aanpak van Smolders Vastgoed in het algemeen en van de dossierverantwoordelijke in het bijzonder. Steeds een strakke planning, heldere communicatie, zowel naar de huurder als naar de verhuurder. Geen verbeterpunten op te merken.

– J. Cocquyt

BEKIJK ONZE EXPERTISE

7 tips om je vastgoed succesvol te verkopen

DOWNLOADEN
Gratis schatting