De eerste stageweken van onze nieuwe schoolstagiair Gilles

De eerste stageweken van onze nieuwe schoolstagiair Gilles

Hallo, wat leuk je hier te zien! Mijn naam is Gilles Blomme, laatstejaarsstudent KMO-Management aan de Arteveldehogeschool. Ik neem jullie in deze blog graag mee door mijn eerste twee stage-weken bij Smolders Vastgoed. Wat ik je alvast kan verklappen, is dat ik reeds veel zaken ‘on the field’ geleerd heb en super dankbaar ben voor deze kans! 

De eerste dag begon met een warm welkom van het team. Een rondleiding door kantoor kon niet ontbreken en leerde de andere medewerkers beter kennen. Wat mij opviel was de goede sfeer op kantoor. Iedereen was erg vriendelijk en bereid om te helpen. Ik voelde me meteen part of the team!

Mijn taken als stagiair bij Smolders Vastgoed zijn enorm gevarieerd. Tot nu toe heb ik voornamelijk ondersteunende taken uitgevoerd. Zo volgde ik mee bij het opstellen van een compromis, waardebepaling en de opstart van een verkoopsopdracht. Je ziet het, super gevarieerd dus!

Daarnaast heb ik ook een kijkje mogen nemen in de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf. Zo mocht ik mee naar een bezichtiging van een nieuw te verhuren appartement en mocht ik volgen hoe een schatting in zijn werk ging.

Het is duidelijk dat Smolders Vastgoed veel waarde hecht aan persoonlijk contact en goede communicatie. Dit zorgt ervoor dat ze hun klanten goed begrijpen en zo de beste oplossingen kunnen bieden. Ik ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken en hoop nog veel te kunnen leren van mijn collega’s.

Je leest het, een geslaagde twee weken.

Wie weet tot binnenkort op ons kantoor ;)

Gilles

Gratis schatting