Welkom Justine, deze lente stagiaire bij Smolders Vastgoed

Welkom Justine, deze lente stagiaire bij Smolders Vastgoed

Mijn naam is Justine De Muer, laatstejaarsstudent aan de Arteveldehogeschool. Ik studeer hier rechtspraktijk maar door mijn groeiende interesse in het vastgoed heb ik gekozen om mijn afstudeerstage binnen een vastgoedkantoor te doen. Gezien ik zelf afkomstig ben van Maldegem vind ik het dan ook leuk in mijn home town aan de slag te kunnen, waar Smolders Vastgoed me meteen aansprak. De leuke sfeer en het enthousiasme van het team hebben me dan ook overtuigd om naar hier te komen. Ze nemen me mee in hun gedrevenheid. 

Ik hou van afwisseling binnen een job, wat zeker het geval is binnen deze sector. Geen enkele dag is hetzelfde, je weet nooit wat er je die dag te wachten staat. Dit voorgevoel werd meteen bevestigd tijdens mijn eerste stageweken. 

Ikzelf ben een dynamisch persoon die open staat om nieuwe dingen te leren. Ik ben er van overtuigt dat Lies, Laure en Pascale hier de perfecte begeleiding in zullen bieden. Door me veel mee te nemen op de baan zie ik hoe alles gebeurt en kan ik leren hoe ik het later zelf zal moeten doen. Ik ga dan ook met plezier mee om te assisteren en volg graag mee hoe het dossier van begin tot einde afgehandeld wordt.

Ik hoop een goede aanvulling te kunnen bieden voor het team. Ik verwacht niet dat ik alles direct zal kunnen maar sta graag de andere bij tijdens het uitoefenen van hun job om zo te zien hoe alles verloopt en alles onder de knie te krijgen. 

Tijdens mijn eerste weken heb ik reeds leren werken met de verschillende programma’s die men binnen het kantoor gebruikt, leerde ik de nodige documenten in orde brengen en mocht ik mee op de baan. Na het meevolgen van plaats bezoeken mocht ik zelf aan de slag. Met andere woorden het was reeds zeer leervol.

Ik hoop dat ik samen met hun hulp kan groeien en een zo volwaardig mogelijk lid van het team kan worden. Maar met hun enthousiasme twijfel ik hier niet aan.

Misschien tot binnenkort

Justine

Gratis schatting