2019, u was geweldig!

2019, u was geweldig!

2019, U was geweldig!

Begin 2019 startte Smolders Vastgoed met het plaatsen van een maandelijkse blog. Op die manier willen we jullie op de hoogte houden van het reilen & zeilen in de vastgoedwereld, aangevuld met nieuwtjes in het kantoor. Je kunt deze blogs altijd terugvinden via de blog pagina op onze website.

Doordat de woninghuurwet wijzigde begin 2019 organiseerde Smolders Vastgoed hierover een infoavond. Deze ging door op 26 februari. Een moment waar we onze klanten zo goed mogelijk wilden informeren over de veranderingen in dat nieuwe huurdecreet. Wat waren we trots op deze organisatie en opkomst!


Sporten werd er dit jaar ook gedaan. Op 17 mei ging de jaarlijkse voetbalwedstrijd, georganiseerd door CIB Vlaanderen door in de Versluys Arena in Oostende. De vastgoedmakelaars namen het op tegen de notarissen. En het spreekt voor zich wie er won! Zowel Tim, de man van Lies, als Stijn, die ons team ondertussen versterkt, speelden die wedstrijd mee.


‘If you don’t exist on social media, you don’t exist.’ Onder dat motto proberen we zo veel mogelijk aanwezig te zijn op Instagram, Facebook en LinkedIn. En of dat loont, want dit jaar kregen we onze 1000ste ‘vind ik leuk’ op Facebook. Help jij ons mee naar de 2000 in 2020?

Op nieuwbouwzondag stelden we ons kantoor open om onze 3 prachtige nieuwbouwprojecten, Residentie Peridot, Residentie Bogaerde en Residentie Fabie, in the picture te zetten. Ook de blogpost van April was in het teken van de voordelen van nieuwbouwappartementen.


Op 16 juni waren wij natuurlijk ook aanwezig op de jaarlijkse braderie in Maldegem. Het thema dit jaar was ‘Maldegemse meester’. Ook team Smolders bedacht een kunstzinnige actie, namelijk een verhaal schrijven met klanten, vrienden, passanten,… . Starten op een wit blad, waarop wij de eerste zin neerpenden en daarna bezoekers verder laten schrijven. Wil je weten hoe het verhaal afliep? Spring gerust eens binnen.

Niet veel later verwelkomde ons team de enthousiaste Valentine. Studente vastgoed, leergierig en onze hulp tijdens de zomermaanden. Ook zij schreef op haar tot nu toe laatste werkdag over haar bevindingen als jobstudente op de werkvloer bij Smolders Vastgoed.


Als vastgoedkantoor zitten we niet stil en streven we naar constante groei. Daarom beslisten Lies & Mathias om ook de vastgoedmarkt in de regio Tielt en deelgemeentes onveilig te maken. Met de reeds 10 jaren ervaring van Mathias, zijn uitgebreide professionele netwerk en 100% succes ben je bij hem aan het juiste adres om jouw vastgoed in en rond Tielt te (ver)kopen of (ver)huren.

Om onze groei bekend te maken bij het brede publiek, was team Smolders Vastgoed in september te vinden op de Trade Tielt Handelsbeurs. Passanten en klanten konden er onze toekomstplanen, panden in portefeuillen ontdekken, Mathias leren kennen en mee doen aan onze wedstrijd. Maria G. en Rosa V.O. waren de gelukkige winnaars van de Tieltse cadeaubon.


Last but not least kwam Stijn ons team versterken. Na 15 jaar profvoetbal ruilt hij de grasmat in voor de immowereld en hij doet dat fantastisch!

Al deze memorabele momenten hebben we grotendeels te danken aan jullie, onze klanten en partners. We kijken er dan ook naar uit om in 2020 met jullie te blijven samenwerken en groeien. Bedankt!

Gratis schatting