Lees onze vastgoedblog

Lees onze vastgoedblog

Op welke premies heb jij recht als eigenaar of huurder?

Wist je dat je zowel bij huren, verhuren, bouwen als verbouwen recht hebt op financiële ondersteuning in de vorm van (verschillende) premies?
Lees meer >>

Maldegem, een levendige gemeente met een grote aantrekkingskracht.

Smolders Vastgoed is onlosmakelijk verbonden met Maldegem. Zaakvoerder Lies vertelt waarom het fijn leven en werken in Maldegem is en wat haar favoriete hotspots van M-town zijn.
Lees meer >>

Onze deuren staan terug open! Welcome back.

Vanaf 11 mei mogen wij opnieuw plaatsbezoeken doen! Heb jij reeds een bezoek ingepland met één van onze collega’s? Klik dan hier en bekijk onze voorzorgsmaatregelen.
Lees meer >>

Vastgoedplannen in coronatijden: een update!

Vastgoed (ver)kopen of (ver)huren in coronatijden? Smolders Vastgoed geeft je een update van alle regelgevingen over vastgoedplannen in coronatijden. Stay safe!
Lees meer >>

Smolders Vastgoed blikt terug op het jaar 2019

2019 loopt stilletjes aan op zijn einde en dat vinden wij Smolders Vastgoed het ideale moment om een terugblik te werpen naar afgelopen jaar.
Lees meer >>

Een zomer bij Smolders Vastgoed door de ogen van onze jobstudent Valentine

Mijn naam is Valentine, studente vastgoed op HOGENT. Deze zomer startte ik mijn studentenjob bij Smolders Vastgoed. Mijn avontuur begon op 1 juli en tot op vandaag loopt alles van een leien dakje.
Lees meer >>

MIS GEEN ENKEL NIEUWTJE

Krijg vastgoednieuws rechtreeks in je mailbox

Onze tips bij de start van jouw verbouwingswerken

Die (broodnodige) verbouwing is er! Je verhoogt zo je comfort en realiseert een meerwaarde voor je woning. Voor je met veel enthousiasme van start gaat, kan je maar beter goed voorbereid zijn.
Lees meer >>
Gratis schatting