Lees onze vastgoedblog

Lees onze vastgoedblog

De renovatie van Jonas en Liselotte in Aalter

Jonas en Liselotte beslisten over te stappen van huren naar kopen. Zij vonden hun perfecte woning in Aalter en vormden deze ondertussen om tot hun droomhuis!
Lees meer >>

Ontdek onze favoriete hotspots in Oostkamp

Ons tweede kantoor is niet voor niets gevestigd in Oostkamp. Het is een bruisende stad waar veel te ontdekken valt. Wij gingen voor jou op stap!
Lees meer >>

Investeren in vastgoed? Dirk zette de stap in Knesselare

Dirk kocht deze woning aan als investering, renoveerde hem volledig om later te verhuren. Ontdek zijn inzichten en manier van denken in onze nieuwste blog!
Lees meer >>

Het verhaal van Emma en Mathias: voor en na

In het voorjaar van 2021 werden Emma (21) en Mathias (22) trotse eigenaars van hun eerste woning. Na een tijd gehuurd te hebben, vond ze het tijd voor de volgende stap.
Lees meer >>

Neem een kijkje op de ultieme verhuischecklist

Goede voorbereiding = een vlotte verhuis. Wij hebben de ultieme verhuischecklist samengesteld. Met deze chronologische checklist verlies je niks uit het oog en blijf je stressvrij tijdens de verhuis.
Lees meer >>

Wettelijk -, feitelijk samenwonen of trouwen.

Misschien kijk je er naar uit om samen te wonen met je partner? Voor jullie in een eigen stekje trekken, is het best om even na te denken onder welke juridische vorm jullie dit willen doen.
Lees meer >>

MIS GEEN ENKEL NIEUWTJE

Krijg vastgoednieuws rechtreeks in je mailbox

Hoe verwarm ik mijn woning milieuvriendelijk?

De winter komt eraan en dat wil zeggen dat onze verwarming terug op volle toeren zal draaien. Gelukkig bestaan er heel wat manieren om ecologische te verwarmen! Lees hier onze tips.
Lees meer >>

Binnenkijken bij Ruben en Anouk in Maldegem

Anouk (35) & Ruben (37) kochten in 2009 hun eerste woning in Maldegem. Snel werd de woning erg krap en in 2017 zijn de renovatiewerken gestart. Hoe zij dit ervaren hebben, lees je hier.
Lees meer >>
Gratis schatting